miércoles, 10 de noviembre de 2010

Montnegre 2010

Que pot haver-hi millor que una sortida en Btt pel Montnegre???
Doncs una cursa de Btt pel Montnegre!!!
El Club Ciclista Sant Celoni, cada any organitza tant extraordinari event. I com practicants i entesos en el món de la bici, no cal dir que saben perfectament el que els "bikers" buscan, al inscriures en aquesta cursa.
Any rera any el fruit del seu esforç i treball queda patent a la cara de satisfacció i reconeixaments dels participants.
Els recorreguts... Increibles, com no pot ser d'una altre manera i l'organització... de 10!!!
Encara que haig de reconeixer que cada any... Em sorprenc, gratament!!!
Doncs, aquest passat Diumenge día 7 de Novembre va ser el gran día...
I allá estavem, Els Cabres de Montnegre... I no només, per participar gustosament en tant especial aconteixament, així com la resta de "bikers" arrivats dels voltants de la nostra vila... Sant Celoni.
Si no per donar suport i reconeixer la magnífica tasca portada a terme, pels membres i col.laboradors del Club Ciclista Sant Celoni.

Gracies Companys!!!

Magnific treball el que cada any efectueu.
Podeu contar sempre amb nosaltres, pel que calgui!!!

12 comentarios:

  1. Companys...
    Aquesta setmana quedem per dissabte???
    A les 8:00 hrs amb intenció de fer el recorregut de la cursa. Ok???

    ResponderEliminar
  2. Poca cosa afegir al comentari de Trekman, doncs ha mostrat en quatre lletres l'enorme satisfacció que tenim els amants de la BTT respecte a la organització i a l'èxit aconseguit el diumenge passat. Gràcies per la tasca feta d'aquest grup de companys de CC Sant Celoni i d'altres que varen col.laborar.

    Sou COLLOOONUUUUTSS!!

    ResponderEliminar
  3. BONA TARDA BIKERS!!!LA montnegre 2010 va ser brutal,vaig disfrutar molt,felicitats a socis i colegas del c.c Sant celoni el recorregut i la senyalitzacio un 10.vinga ens veiem aviat.

    ResponderEliminar
  4. TREKMAN bona tarda el Dissabte no puc treballo divendres de nit, yo sortire diumenge a les 8:00h o.k

    ResponderEliminar
  5. MASTER bona tarda! Mira si us plau el enllaç del c.c Sant Celoni no es pot obrir desde la nostra pagina. vinga merci ens veiem aviat chao.

    ResponderEliminar
  6. Bona nit, jo el dissabte no puc sortir, el diumenge tinc lliure, però ara he agafat un refredat, veurem com evoluciona....
    Totalment d'acord amb el comentari sobre la cursa del Montnegre, un 10 en tots els aspectes, els organitzadors saben fer les coses ben fetes.
    Per cert, Trekman, dedueixo per les teves ganes de sortir que ja tens el braç en forma, me'n alegro.
    Fins aviat.

    ResponderEliminar
  7. Hola socios...
    Lo de salir el sábado,es porque Wili,Vietnamita y Descender no pueden el domingo. Y les gustaría hacer el recorrido de la Montnegre ya que no pudieron hacerla.
    Intentamos coordinarnos para el sábado y si no es posible nos dividimos... Ok???

    ResponderEliminar
  8. Trekman, como estas del golpe.
    CABRES
    El proximo dia 21 en la roca hacen la prehistorica una muy buena pedalada,

    ResponderEliminar
  9. Que tsl fieras ,veo que este fin de semana estaremos divididos ,yo saldre el sabado ,pues me va mejor,ya sera la 3 vez que hare el recorrido esta semana lo he hecho con la gente del corredor y les ha encantado,ah desde aqui quiero felicitar al club por la cursa del domingo fue guapisima en todos los acpectos,especialmente el recorrido ya que habian sitios que no pasaba desde hace mcho tiempo,un 10 sobre 10 brutal,veo que nuestro compañero TREKMAN esta recuperado,esto es buena señal ya que me tenia preocupado por lo del domingo,eres un crack trekman.Bueno nos vemos el sabado haber si somos un buen rebaño y nos lo pasamos muy bien con un buen almuerzo que ya toca,ah ,acordaos que el dia 5 del mes que viene nos toca otra de nuestras cursa preferidas la de vallgorgina ya que es nuestro territorio.hasta el sabado maricas ,ah pepri cuidate el resfriado y haber si estas pronto con el rebaño que tengo una ruta pata negra de 70 km que vamos a flipar todos por el corredor y el montnegre.

    ResponderEliminar
  10. Hola cabres...
    Gracias por preocuparos por el incidente del domingo.Solo ha quedado en un fuerte golpe, las secuelas un moratón y un lijero dolor al trabajar, nada grave en unos días... A tope!!!

    Pepri cuidat el refredat, que a mi m'ha donat molts mes problemes que no pas el cop al braç...
    que no sigui res company!!!

    ResponderEliminar
  11. Buenas noches CABRES!!!
    Que grandes sois...
    Me alegro que la Montnegre BTT fuese todo un exito. A cuidarse colegas... nos vemos...

    ResponderEliminar
  12. Hola Cabres, m'agrada que el circuit i la organització us hagin fet pasar un bon dia per aquest increible Montnegre.
    Aquest es el millor premi despres de les hores i la dedicació que fan alguns membres del Club, conjuntament amb els colaboradors.
    Treckman a recuperar-se!
    Salut.

    ResponderEliminar