viernes, 4 de marzo de 2011

ELS CABRES DEVORANT L´ASFALT



Sembla que la primavera s'ha volgut avançar en aquest 2011, ja que en les últimes setmanes, les temperatures són sorprenentment agradables i fins i tot altes per les dates en què ens trobem.

Cal tenir en compte que encara és ... HIVERN!!

No baixem la guàrdia, que encara vindran dies de fred però, gaudirem d'aquest "oasi" meteorològic en què ens trobem.

Amb l'arribada del bon temps, reprenem l'agradable sensació de rodar amb les "flacas" solcant l'asfalt.

Per aquest dissabte 26 de Febrer, teníem pensat fer la primera sortida a la carretera, a nivell de grup ... ELS CABRES ON ROAD!!

Alguns de nosaltres ja havíem caigut en la temptació de cavalcar sobre la "flaca". Petites incursions,poc a poc, de forma progressiva i controlada, per anar pujant el nivell.

L'expedició en grup era una ruta completa, però sense un nivell d'exigència molt alt. Això és una cosa que marca la autoexigència de cada un ...

A les 8:00 i amb una temperatura més que agradable ens vam reunir, con sempre, al “corral" Altrium 7 membres d'Els Cabres de Montnegre ". El "Capi" Vietnamita, que a lloms de la seva novíssima i espectacular WILLIER 101 ... encapçala l'expedició, ja que la seva dilatada experiència li atorga aquest honor... ja ja ja

Li seguim Pacome, Wili, Beni, Scotty, El Niño i jo ... Trekman!!



 
Ens posem en marxa, rumb a Sta Coloma de Farners, per la C-35 cap a Hostalrich, a bon ritme per anar escalfant poc a poc.Després circulem per la carretera de Mallorquines, on una espessíssima boira fa acte de presència. Amb algun petit problema de visibilitat seguim mantenint un bon ritme. A la rotonda del "Hostal" completem la nostra primera hora de marxa amb molt bona mitjana, una mica més de 30 Kms.

Ens reagrupem i junts rodem fins a l'entrada de Sta Coloma, a la primera rotonda agafem la carretera de la dreta, en direcció a Aiguaviva i Estanyol.

Passant davant d'una urbanització, percebem la temptadora fragància de ...

Carn a la brasa!!!

Veiem un restaurant a l'entrada i vam decidir parar amb la intenció de reposar forces. Anem a pasturar!!!

Després d'haver pecat ...

I haver gaudit ...

De la tradicional tertúlia, reprenem la marxa!!!!

Paral.lel a la carretera hi ha un carrilet, que s'obre pas a través d'un impressionant i espectacular paisatje volcànic. Quina pinta té!!!



Abans d'arribar a l'Estanyol, ens desviem a l'esquerra.Prenem una carretera que ens ha de portar a Anglés .Entremig afrontem un petit "port" el qual no presenta cap complicació a tenir en compte. Pujada a "plat" per sobre dels 30 km / h, baixada senzilla i ràpida, per quedar-nos a les afores d´Anglés.

Aquí i després del nou reagrupament, si que iniciarem l'única pujada a tenir en compte en el dia d'avui. No és dura pel desnivell que ens presenta però els seus 25 km de pujada per arribar a Sant Hilari, requereixen un bon fons i molta resistència.

Sobre el quilòmetre 13 trobem una font, on solem fer una parada per reagrupar i reposar forces. Omplim els bidons d'aigua, mengem alguna barreta i. .. altres 12 km de pujada fins arribar a Sant Hilari.

El grup s'ha fraccionat ja que a algun membre se li ha entravessat l'ascens. L'hora se'ns ha tirat a sobre i ens dividim. Tres unitats tornem a baixar a la recerca del col.lega que ens falta i tres inicien el descens en direcció a Arbúcies.Un cop tornada "la cabra" a la pleta ... L'escortem fins Arbúcies. Sembla que es va recuperant i dosificant ... no tindrem problemes per portar-lo a casa. El primer grup de la partida ja circula de camí a casa, i Pacome ens espera a la sortida d'Arbúcies per informar.

Últim escull de la jornada, Coll de Norris per arribar a Breda i desprès el pla entre Riells i Sant Celoni, amb el típic aire en contra.

Amb el suport i esforç de tots ... RES QUE NO ES PUGUI SUPERAR!!

Arribada a casa .... Una mica tard i cansats però ... SATISFETS!!!!

DISTANCIA RECORREGUDA: 122 Km.
TEMPS EMPLEAT: 4hrs 45 min.
VELOCITAT MITJA: 26 km/h.
VELOCITAT MÀXIMA: 65.4 Km/h.
DESNIVELL ACUMULAT: 1397.43 m.

7 comentarios:

  1. Hola socios...
    Respecto a la salida del domingo, a la Roca y Orrius con los colegas de Bike Llinars...
    Ruta de entre 50 a 60 kms, sin almuerzo, hay que llevar probisiones ( barritas y geles) 4 hrs aproximadamente. El recorrido es espectacular!!!
    Si alguien se anima, quedamos para el desplazamiento.
    Se sale del pabellón de Llinars a las 8:00 hrs
    Ya me direis algo!!!

    ResponderEliminar
  2. muy buena cronica ,tipica de las cabras y encima en bici de carretera que es una faceta que no conocia bien de vosotros.muchos kilometros y un desnivel de collons,la carne a la brasa me ha dejado un regustininnnn,ummmmmmm!!!!!! bueno cracks,os espero en vuestra proxima salida haber que nos contais.saludos especiales a todos,toditos sin dejarme a ni uno!!!

    ResponderEliminar
  3. Olá amigos!!! Somos do Brasil e assim como voc~es adoramos BTT. Belos locais por onde pedalas. Forte abraço e estamos seguindo voces agora!!!!

    Equipe off road bikers

    ResponderEliminar
  4. Olá amigos!
    Fico feliz em ouvir que a distância não é um problema comum hobby.
    Espero que gostem tanto quanto nós neste esporte!
    Salut e força para pressionar!

    ResponderEliminar
  5. Bravo chicos!! lo mismo da que sea gorda, flaca, trialeras, asfalto.... somos unos todoterrenos. Eso sí acompañado de un pecado y sabroso almuerzo.

    Este domingo me sumo a la fiesta y saldré a sufrir con vos aompañado de unos cuantos amiguetes de la colla "Macumbikers".

    Qué os parece hacer el asalto a la Torre del Moro y pecar en el Far (Can Guinart) hace tiempo que no rodamos por esa zona (al menos el menda).

    ResponderEliminar
  6. Saludos a "Off Road" apreciados seguidores de lugares tan lejanos como Brasil que seguro que también tienen bellos parajes como los nuestros, o mejores.

    Y que decir de Trekman. Eres una caja de sorpresas compañero. Igual te comunicas en catalán, castellano, cordobés o incluso brasileño. Que internacional que eres, casi casi le quitas el puesto de "public relation" al Scotty je je je ...

    ResponderEliminar
  7. Master socio...
    Con las ganas que tenemos, de que vuelvas al redíl...
    Como si nos pides que rodemos hasta la lunaaaa!!! jajaja
    Por mí Ok, lo de la Torre.
    Y encantado de nos acompañen los "Macumbikers".
    Nos vemos

    ResponderEliminar