miércoles, 16 de noviembre de 2011

LA MONTNEGRE BTT



Aquest diumenge feien la pedalada MONTNEGRE BTT, organitzada pel C.C. Sant Celoni, pel que fa a mi, és la tercera vegada que hi participo, no ha estat mai excesivament dura, però si molt divertida, els que coneixem el Montnegre sabem que pot donar molt de joc. El matí, mentres em preparava, vaig possar la T.V. per sentir la previsió del temps, no hi va haver maneres, aixó ja era un pressagi del que pasaria. Al arribar al Sot de les Granotes (lloc d'inscripció) vaig veura moltes cares conegudes, molt bon ambient, de la nostra colla hi participavem en PACOME, en YOGUI, en TWISTER i jo mateix, pot semblar que erem pocs, però un bon contingent estaven a l'organització. Al entrar em trobo a les taules uns quants CABRES, molt bona rebuda que fa que em pugin els ànims. Finalment sortim, amb una pluja fina, els primers Km. els taps de costum, Com que ja hi contava m'ho agafo amb calma i bon humor. Al cap de poca estona una branca és fica a la roda, entre el desviador i els raids, clavo la roda del darrera al instant, i aixó evita la destrossa, necessito una estona doncs està molt ben enganxada, comprovo la tracció, perfecte, endavant. Para de ploure una estona i la cosa va de marevella, em sento fort i amb molt bones sensacions. Arribo al primer control i ens retrobem amb la colla, després de mengar alguna cosa, continuem la marxa. Aquí en Yogui decideix treura's el paravents, comenta "ja no plourà més", al cap de poca estona comença el diluvi. Al principi, penses, quina merda, mira que té ganes d'emprenyar, després arribes a la conclusió que tens dues opcions, emprenyar-te o buscar-li la part bona a la cosa, sense dir res, els quatre integrants dels CABRES vam triar la segona. Molls fins els ossos, enfangats fins el clatell, quan més plovia més depresa anava, la sensació era fantàstica, no venia d'un pam. En Twister va tenir un inoportú reventón, cap problema soci, com que ningú portava càmera de recanvi tocava anar inflant, sort que el noi baixa com un llamp i adelantava molt terreny. Abans d'arribar em trobo en Pacome parat, tenia la roda del darrera frenada degut al fang acumulat, ho pot mig arreglar i continuem fins al final els dos junts.




Al arribar, bon rotllo i bona companyia, una dutxa ben calenta i cap a casa feliços com anissos. En conclusió, va ser una experiència diferent, molt gratificant, els quatre de la colla varem saber afrontar l'adversitat i a més disfrutant del moment. D'aqui a deu anys, haurant passat moltes coses, segurament haurem fet moltes pedalades, però estic segur que en Pacome, Twister, Yogui i Pepri se'n recordaran d'aquella vegada a Sant Celoni que van arribar arrebossats de fang fins adalt, i aixó, companys, són les coses que valen la pena.

18 comentarios:

  1. Molt bona cronica soci...
    M'alegro, veient que sempre hi ha algú a la colla disposat a tirar de la resta!!!
    I que això es dóna en tots els àmbits ...
    Company... "lo has clavao"!!!
    Sempre han de prevaler els bons records.
    Que és la millor manera de gaudir de les coses que realment t'agradan!!!
    Felicitats pel treball realitzat i per la fenomenal experiència viscuda ... A tots!!!
    Ens veiem

    ResponderEliminar
  2. un 10 a la cronica i a tu soci, no podies explicar-ho millor , tens tota la rao , no se me oblidara a la vida aquesta carrera..... unes sensacions inigualables , la veritat es que estic alucinat amb aquesta colla , la gent que la integrem sabem del que parlo....unio cent per cent.

    Anim cabres i a pensar en la proxima , pero per si de cas ens veiem diumenge .

    ResponderEliminar
  3. PEPRI, la cronica de coña y la aventura que nos pegamos fue de 10, eh llegado ahora de trabajar y me has recordado los del paravientos jajajajaj, que honbre del tiempo mas bueno soy, somos la caña.
    hasta pronto y un saludo a todos.

    ResponderEliminar
  4. por cierto hay alguien que sepa centrar ruedas? lo estoy intentando y la estoy dejando peooooorrrr

    ResponderEliminar
  5. Tant els corredors com els organitzadors d'aquesta pedalada, crec que tots plegats trigarem a oblidar les sensacions viscudes, el millor de tot, el bon rotllo entre tota la familia bttra.
    Salut bikers

    ResponderEliminar
  6. Mol bona cronica Pepri, transmiteix l´esencia de la aventura.
    Aviam si la próxima edicio 2012 puc fer-la.
    Fins aviat.
    PD
    Posiblement el 27 vindre amb vosaltres si no va ningu a la Prehistorica.

    ResponderEliminar
  7. Crónica perfecta soci. Fer una cursa amb aquestes condicions tant difícils pel nostre MONTNEGRE i acompanyat de "TRES CABRES" com tú dius no te preu, m'en alegro molt per vosaltres i espero que l'any vinent pugui participar amb aquest "FREGAOOOOOOO", fins aviat.

    ResponderEliminar
  8. Gràcies Pepri per compartir amb nosaltres les emocions que dona aquest esport. Tan si val si plou, neva, 105kms, etc... sempre disfrutem. Si es fa acompanyat de bona gent, encara més.

    Hem quedat pel diumenge a les 8h amb els nostres socis del CC Sant Celoni per fer tot el recurregut de la Montnegre BTT. Aquí el Master no hi faltarà.

    ResponderEliminar
  9. Si senyor PEPRI, comparteixo les teves conclusions... va ser una pasada.

    Tens tota la raó, es una cursa que no oblidarem... amb tot el que ens queia a sobre... va ser realment una prova, tant per nosaltres com per les bicis... i la vam superar...
    Cada dia pujen el llistó més amunt, i el nostre lema "res ens atura" agafa més força.

    Ens veiem en la proxima!!!

    ResponderEliminar
  10. Twister el domingo si nos vemos nos das tu mail personal y te agregamos como miembro de la colla. De esta manera podrás entrar con tu perfil y tendrás acceso para hacer entradas en el Blog a parte de comentarios.

    Nos vemos el domingo socio.

    ResponderEliminar
  11. Bravo chicos!!! por la azaña conseguida el otro día. Esto si que es BTT del puro y duro.

    A pesar de que salisteis lloviendo nadie tiró la toalla y os lanzasteis como jabatos, eso sí que es devoción por un deporte sano.

    Nos vemos.

    ResponderEliminar
  12. cojonudo master!! nos vemos el domingo en una nueva i trepidante aventura eso si que no falte el almuerzo que sino no voi!!!

    ResponderEliminar
  13. PEPRI,La cronica perfecta,aun mas el ver que participabais junto con todos los presentes en la pedalada,lo cual no me lo esperaba,fue una sorpresa el ver caras conocidas y a la resta de integrantes del grupo ,gracias por esa mañana,tiene su merito, el madrugon,el chaparron que tambien lo aguntaisteis de diferente manera , pero alli estabais cabrones .lo dicho al mal tiempo buena cara.

    SALUDOS. LOS MACUMBIKERS

    ResponderEliminar
  14. Buena cronica pepri!!!
    muy buena la organizacion de este año... de 10,un 10 para " els cabres" que dieron los dorsales y luego fueron a los controles,por mi parte deciros que disfrute como un niño xddd,y que despues de esto no hay escusa cuando caigan 4 gotas jajaja

    ResponderEliminar
  15. rafa... creo que se esta organizando una expedicion para la prehistorica pero sin pagar,este año son para los no federados 26 +6 euros una pasada....

    ResponderEliminar
  16. ok,ok ahora ya se el que llebaba la musica en la bike, un 10 tambien para los macumbikers

    ResponderEliminar
  17. MUSICBIKE
    TWISTER AL MAL TIEMPO BUENA CARA JEJEJEJEEJE , NOS VEMOS SALUDOS

    ResponderEliminar