martes, 20 de marzo de 2012

SORTIDA AL PLA DE LA CALMA


Aquest diumenge dia 18, quatre integrants dels Cabres, en Pacome, Yogui, Twister i jo mateix (Pepri) tenim ganes de pujar al Pla de la Calma, ja feia dies que en parlavem i tots quatre sabem a que ens enfrontem...
Marxem a les 7:40 del corral, direcció Palautordera, el nostre destí inicial són les Piscines del Montseny, on comença la pista que puja a La Calma, després de parar per treura roba i mengar alguna cosa, iniciem la pujada, a molt bon ritme, liderats per un Twister que avui va amb una bici de prova i el seu ritme és altíssim. Als pocs Km. en Yogui té problemes amb la cadena i el canvi, per sort podem fer un "remiendo" que li permet continuar, en Twister, que puja avançat ni s'adona del problema i continua amunt, sortosament al cap de poca estona ens tornem a retrobar.
La pujada comença a picar, fem una parada al Polell, i ens disposem a afrontar l'últim tram fins a La Calma. En Twister, com una "moto", en Pacome en la seva línia, en Yogui aguanta bé i un servidor que els últims tres o quatre Kms. pateixo com feia molt de temps que no patia en bici, com és natural no em va faltar mai el recolzament dels companys..., finalment fem el cim. A dalt el clima canvia radicalment, fa un vent molt fred, aixó no impedeix que disfrutem dels trams del Pla molt divertits. Enfilem cap El Bellver, on fem un bon esmorzar, coincidim amb una marató, i per tant, trobem molt ambient. Decidim baixar cap el Pantà de Canoves, en Pacome, que és un Crak, ja tenia una ideia de per on haviem de passar, és un descens inèdit per nosaltres, vertiginós, amb molta pedra solta i per tant força tècnic. En poca estona ens plantem al Pantà, aquí ens trobem amb molta gent, bicis, cotxes, gent a peu..., ens ho agafem amb calma, una vegada més en Pacome ens indica un camí que ens porta a Palautordera en poca estona, i fins a St. Celoni pel camí de terra.
En resum, una ruta una mica dura, però molt recomanable pel paissatge que l'envolta.

KM. 68'96
TEMPS: 4:34 DESNIVELL: 1.692 mts.

16 comentarios:

  1. Molt bona cronica Pepri ,la veritat que va ser un diumenge guapissim ,per clima amb un sol radiant i una ruta que va ser una passada,l'esmorzar de primer nivell i un descens super tecnic , a la baixada del pantà el meu garmin va enregistrar una velocitat de 58 km/h.

    Nois s'ha de repetir!!!!

    ResponderEliminar
  2. cracks ,de cracks ,los putos amos .força cabras..!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola companys...
    Ja em feu que pensar... Amb la meva Trek!!!
    La montanya em tira molt mes...
    Bona feina Pepri...
    Salut socis

    ResponderEliminar
  4. Bona cronica Pepri!! Com diu el nostre lema "res ens atura"...

    Amb Scotty hem parlat de pujar a Sant Marti, Per Furiosos o Cal Agusti, y baixar fins Tordera pel GR-92 per tornar pel costat de AP7... ho nem parlant... fins diumenge!!

    ResponderEliminar
  5. Pepri,una cronica muy guapa,igual que la salida.Mi enhorabuena crak.A ver si pronto hacemos un reencuentro los dos grupos por montaña.Salud y fuerza compans.

    ResponderEliminar
  6. PEPRI buena cronica conpañero, este domingo otra vez caña a las piernas , que esto no pare. El domingo con el canbio de hora salimos a las 8?, ya confirmaremos por aki supongo.

    un saludo a todos.

    ResponderEliminar
  7. Res a dir sobre la crònica Pepri, ets un crack.

    Una sortida més que teniu a la butxaca, quan estigui en forma espero que la tornem a repetir algun dia, doncs jo no he pujat mai al Pla ni he baixat pels corriols secrets d'en Pacome.

    Pel diumenge ja que per el primer dia de canvi d'horari crec que es millor sortir a les 8h. per que hem de pensar que la mateixa nit dormirem una hora menys, ehh.... i llavors ja quedarem per sortir abans a partir de la setmana següent. us sembla bè??

    ResponderEliminar
  8. Compañeros,para este sabado,pienso que la mejor opcion es acompañar a los colegas del verano azul.Primero,la ruta es muy guapa,segundo,al final nosotros somos 3 0 4 unidades y tercero esta ruta estan algunos compañeros,muy interesados en hacerla,que por unos motivos u otros ahora no pueden.Ya la haremos un poco mas adelante.Total que mañana a las 8 en la copi.

    ResponderEliminar
  9. hola!
    yo mañana no podre acompañaros asuntos propios ja,ja,ja, saldre un rato por la tarde can bordoi collet etc...que tengais una buena salida...

    ResponderEliminar
  10. Buenas compañeros , tendriamos que reunirnos esta semana si os va bien para hablar del tema de la equipacion de verano (al que le interese), a quien se la cogemos ,precio etc

    Concretamos dia y hora

    ResponderEliminar
  11. Hola cabres...
    Equipación de verano???
    Twister,no se habia quedado en un maillot de entre tiempo...
    El de manga larga fino!!!
    Ya lo vamos concretando...

    ResponderEliminar
  12. Buenas colegas!!
    Acabo de pasar por el Donda con Capi, tienen un "cortaviento", algo como una chaqueta entretiempo de talla L. Esta proxima semana va a tener de mas tallas. Si queremos pedir-lo primero deberiamos pasar por el DondaBikes para probar la talla. Si os parece hacemos una lista con los interesados y tallas. Tambien nos pueden hacer mas cosas como perneras, manguitos, buffs,.... Tengo una lista con los precios de las prendas...

    PD: la ruta de hoy me ha dejado por debajo de la reserva...

    ResponderEliminar
  13. Hola socio!!!
    Lo de las prendas ok...
    Lo de la reserva en ti... No me lo creoooo!!! jajaja
    Nos vemos

    ResponderEliminar
  14. Trekman tienes razon , se me ha ido la olla queria decir entretiempo, vale ok me paso por donda a probarme la talla, luego no estaria mal quedar entre semana y hacer el pedido.

    PD: cabrones mañana a disfrutar, ehh ???? bueno que vaya bien la salidita nos vemos la semana que viene que necesito Km,ssssss

    ResponderEliminar